東京都港区新橋の浮気調査、人探しなどはガルエージェンシー新橋にご相談下さい

「浮気調査なら探偵社ガルエージェンシー新橋」

東京都港区新橋の浮気調査、人探しなどはガルエージェンシー新橋にご相談下さい

Dit geldt over de hele linie voor alle granen

moncleroutlet.nl Mijn zes weken durende experiment met ketogeendieet

Deze blog is op geen enkele manier bedoeld als medisch advies. Raadpleeg een medisch beroep voordat u aan een nieuw eetregime begint.

moncleroutlet moncler jassen dames sale Wat zou je zeggen als ik je zou vertellen dat er een dieet is waar je al het voedsel kunt eten dat je normaal zelf verloochent, stop dan met het tellen van vervelde calorien, wat gewicht verplaatsen, extra spieren krijgen en ook een energieboost krijgen? Als je zoiets als mij bent je zou het moeten vragen ‘waar meld ik me aan?’ Dus toen ik hoorde van het ketogene dieet van een collega was ik meteen gentrigeerd. Dit klonk gewoon te mooi om waar te zijn. Kon ik echt vet eten en mager worden? Geniet van pinda’s boter behandelt en knijpt in mijn magere jeans? Nooit om een ??uitdaging uit de weg te gaan, besloot ik om mannenjassen voor mezelf te zien, en dus begon mijn zes weken durende experiment met het ketogene dieet. moncler jassen dames sale

moncler jas dames Dus wat is eigenlijk een ketogeen, of ‘keto’, eetplan? In zijn meest eenvoudige vorm is dit een extreem koolhydraatarm vetrijk dieet. Door uw inname van koolhydraten te verlagen, wordt uw lichaam in een metabolische toestand geduwd die bekend staat als ketose (keytowsis), waarbij uw lichaam overschakelt van brandende koolhydraten als primaire energiebron naar het verbranden van goedkoop vet. Om preciezer te zijn gebruikt het ketonlichamen of ketonen van de afbraak van vetzuren in de lever. Vandaar de naam, kopen moncler jassen ketose. Nu kan vette brandstof afkomstig zijn van een maaltijd die je net hebt gegeten of van de vetvoorraden op je lichaam (aka de kwaadaardige muffin top). Hoewel het misschien een beetje twijfelachtig klinkt, is ketose eigenlijk een volledig natuurlijk metabolisch proces dat het lichaam initieert ons om ons te helpen overleven wanneer onze voedselinname laag is Gewoonlijk werkt ons lichaam op glucose afkomstig van de afbraak van koolhydraten, dit komt omdat glucose het gemakkelijkste molecuul is dat het lichaam kan omzetten en gebruiken als energie, dus het zal worden gekozen over een andere energiebron, maar als je lichaam niet genoeg koolhydraten heeft voor je energiebehoeften, schakelt het over naar ketose om je pepping te houden. Het ketogeen dieet is eigenlijk je lichaam aan het bederven om te denken dat je voedselinname laag is, terwijl je in feite je verzadiging opeet. moncler jas dames

moncler jas heren Dus wat eet je op een ketogeen dieet? moncler jas heren

moncler jas outlet Eerst en vooral, de term ‘dieet’ is een beetje een verkeerde benaming voor mij met zijn connotaties van limieten of beperkingen, omdat dit eetplan mij toestond om allerlei gezonde voedingsmiddelen te vangen, waaronder goede vetten zoals kokosnootroom, avocado en (mijn persoonlijk kryptonite) alle natuurlijke pindakaas, evenals energie die eieren en een waaier van groene groenten geeft. moncler jas outlet

moncler uitverkoop De eerste stap moncler outlet is echter brutaal. Er is geen mogelijkheid om dit te verhelpen. Om in ketose te komen, moeten alle belangrijke koolhydraatbronnen in je dieet worden gelimineerd, dus het is vaarwel aan brood, pasta, suikerhoudende snacks en fruit, maar hallo tegen vetten van hoge kwaliteit. Hoe restrictiever je kunt zijn met je koolhydraten in dit stadium, hoe sneller je lichaam in de ketose terechtkomt. Tussen de 20 30 gram koolhydraten wordt aanbevolen (ongeveer 2 sneetjes brood of 3 grote wortels), zo moeilijk als dit was (en geloof me, dat was het) ik verlaagde mijn inname tot de richtsnoerbedragen. De tweede uitdaging was om uit te zoeken wat ik eigenlijk kon eten, omdat ik niet van plan was boter in mijn koffie te doen (een keto-techniek). Een schat aan maaltijdideen is online beschikbaar, en na een paar weken vast te houden aan deze begon ik te tweaken en bedenken mijn eigen (een paar zijn hieronder). moncler uitverkoop

moncler jassen heren sale Het eten op het Keto-plan is, in n woord, lekker. Een grote verandering ten opzichte van mijn gebruikelijke vetarme maaltijden, en toen ik eenmaal mijn aanvankelijke fruitonttrekkingen had overwonnen, begon ik er echt van te genieten. De truc kwam minder doordat ik veranderde wat ik at, maar mijn mentaliteit veranderde. Om dit experiment te laten werken, moest ik zowel mijn metabolisme als mijn diepgewortelde houding ten opzichte van vet omschakelen. Ik ben abonnee van het ‘vet maakt je dik’ en ‘calorien in: calorien uit’ dogma, dus het idee dat ik extra vette kilojoules in moest duwen om kilo’s te verschuiven leek aanvankelijk gek. Met elke kaasplaat die kleine demon opgegeten op mijn schouder zong ‘je zou dit niet moeten eten!’ maar zoals elke goede wetenschapper haalde ik de irrationele schouders van me af en gooide mezelf van ganser harte in het experiment. moncler jassen heren sale

De eerste paar dagen waren rustig, maar op dag 5 werd ik getroffen door de ‘keto-griep’, een aanval van lethargie en griepachtige symptomen, een veel voorkomende bijwerking van het invoeren van ketose. Toen kreeg ik hersenmist, ken je die wazige toestand waarin je een kamer binnenloopt en je je niet kunt herinneren waarom je daar naar binnen ging? Maar de meest opvallende bijwerking was een voorval van wat ik geloofde dat het een reactieve hypoglycemie was. gym voor een normale training mijn handen begonnen online schudden en mijn hart voelde alsof het tegen mijn borst sloeg. Ik werd toen overvallen door golven van ernstige misselijkheid. Blijkbaar treedt reactieve hypoglycemie op wanneer je lichaam bezig is met Overgang van brandende koolhydraten naar vetverbranding. Je alvleesklier is niet helemaal afgestemd op je nieuwe dieet en blijft insuline afscheiden voor je oude hogere koolhydraatconsumptie. Uiteindelijk wordt meer insuline uitgescheiden dan nodig is en een bloedglucose-crash resulteert. Je lichaam knapt dan in actie om je wat suiker en snel te krijgen! Adrenaline wordt vrijgegeven om de lever te vertellen dat het eiwit in glucose moet afbreken en de symptomen veroorzaakt. Heb ik gezegd dat de eerste stap brutaal was?

Als je eenmaal bent overgestapt, is het soepel zeilen. Energieniveaus beginnen te stijgen en de keto-griep is slechts een verre herinnering. Ik ga niet liegen, het keto-plan vergt veel voorbereiding, planning en wiskunde, dus voor de nieuwkomer is het vrij arbeidsintensief. Met al het voedsel dat weegt en rigide koolhydraten tel ik benaderde mijn eerste ketose-test met beide opwinding. en trepidation. Had het gewerkt? Was ik een vetverbranding machine? Een snelle reis naar de apotheek om wat ketosis teststrips te kopen gevolgd (de strips meten de ketonen in uw urine), gevolgd door een badkamer pitstop en voila succes! was een zeer hoog niveau inderdaad, met niveaus van 1,5 3 mmol / L het aanbevolen niveau voor gewichtsverlies Opwinding Ik sprong op de weegschaal alleen te laten leeglopen, mijn gewicht was akelig stabiel gebleven op 65,8 kg maar waarom?

moncler outlet Verder onderzoek wees uit dat ik een paar beginnersfouten had gemaakt. Allereerst te veel eiwitten eten. Eiwit wordt vr vet in energie omgezet. Op dit dieet moet je 70% van de calorien uit vet, ongeveer 20% uit eiwitten en minder dan 10% uit koolhydraten halen. Ik was alleen koolhydraten aan het tellen en helaas waren mijn eiwit- en vetinnames bijna gelijk. Om me te helpen de lastige berekeningen bij te houden en mijn voedsel bij te houden, bedacht ik een spreadsheet. moncler outlet

moncler heren Ten tweede, en helaas, sommige mensen moeten eigenlijk calorien tellen op dit dieet en ik ben een van hen. Toen ik het optelde, at ik maar liefst 2500 3000 calorien per dag. Dat is het dubbele van de 1500 calorien die ik normaal gesproken zou gebruiken consumeer. Yikes! (ze zeiden wel dat je overal boter op moest zetten!) De meeste mensen zouden verzadigd zijn met een veel lagere calorie-inname, maar ik ben een van de weinigen die dat niet is. moncler heren

moncler jassen outlet Wat gebeurt er als je te veel eet met ketogeen dieet? Nou, zoals mijn resultaten zullen laten zien, niet erg veel. Over het algemeen kreeg ik slechts 500 gram, maar toen ik het afsloot verloor ik 3,5 kg vet omdat ik 4 kg spiermassa kreeg (ja!). Ik was eigenlijk geschokt dat ik niet op de ponden gestapeld was, ik voelde me zeker sterker en ik heb het vooral op mijn armen en schouders opgeslokt, ik had het altijd moeilijk gevonden om spieren op te bouwen. Er zijn complimenten ingestoken terwijl mensen reageren op hoe ‘buff’ of ‘fit’ ik eruit zie. Een welkom neveneffect voor verandering! moncler jassen outlet

Dus toen het experiment een duidelijke en duidelijk positieve verandering in mijn uiterlijke verschijning teweegbracht, begon ik me af te vragen wat er aan de binnenkant zou kunnen gebeuren. Dus ging ik naar mijn huisarts voor een controle. Tests onthulden dat mijn algehele cholesterolniveau steeg van 4,8 mmol / L tot 5,7 mmol / L. Die zit nog steeds in het gezonde bereik. Terwijl een toename van cholesterol negatief klinkt, is dat misschien niet het geval. Het grootste deel van de toename was in mijn HDL (het ‘goede’ cholesterol) dat ging van 2,0 mmol / L tot 2,7 mmol / L. Mijn arts leek erg blij met mijn 2.7 HDL-resultaat, en als ze gelukkig is, ben ik gelukkig.Mijn LDL (de ‘slechte’ cholesterol) is ook toegenomen, maar slechts iets van 2,5 mmol / L tot 2,7 mmol / L. Mijn lever en nieren waren allebei gezond en functioneerden in normale reeksen.

moncler jas dames sale Het heeft me de volledige zes weken gekost om me echt te vestigen in het leven met weinig koolhydraten. Maar nu ik het onder de knie heb, ben ik verslaafd. Mijn volgende uitdaging is om mijn calorien te verlagen tot ergens in de buurt van wat ze waren voordat ik ging keto. Ik wil graag weten welke veranderingen dit in mijn lichaam teweeg zal brengen. Blijf op de hoogte voor deel 2, kom alsjeblieft langs de pindakaas. moncler jas dames sale

2018 moncler Commentaar: Dr. Stephen Phinny maakte de volgende opmerking met betrekking tot schudden en na de sportschool ‘tremoren en tachycardie (zeer snelle hartslag) zijn de klassieke symptomen van ontoereikend natrium / zout bij iemand die nog geen keto-aangepast is. Ironisch genoeg toonde mijn vroege onderzoek aan dat het minstens 3 weken duurt voordat het lichaam zich aanpast aan het gebruik van voornamelijk vet tijdens inspanning, en dat regelmatige inname van een klein beetje zout een essentieel onderdeel is van dit aanpassingsproces ‘ 2018 moncler

Kim 24 okt 2016 12:28:40 am

www.moncleroutlet.nl moncler sale Keto-dieet voor 4 volledige weken nu, geen valsspelen, en hebben ongeveer 7 lbs verloren. Het is gemakkelijk om nieuwsgierig te zijn naar hoe deze andere mensen 15, 20 pond in dezelfde hoeveelheid tijd verliezen, misschien had ik niet zoveel watergewicht te verliezen? Ik heb alles gevolgd en ik denk dat ik het goed doe met mijn macro’s, maar mogelijk te veel kaas eet (tot enkele dagen). Hoe dan ook, mijn gekke suikerverslaving is voor het eerst in mijn leven onder controle omdat ik het volledig heb uitgesneden, en ik ben het aan mezelf verplicht om dit een jaar te geven. Momenteel 230, 5 ‘6’ en ik zou graag willen verliezen 80 lbs dit jaar. Ik vraag me af over mijn cortisolspiegels en of ik zwaar gewicht til / HIIT moet doen of meer focus op lage impact om er zeker van te zijn dat ik mijn lichaam niet overbelast om te voorkomen dat ik verlies, ik ben 30, hoge druk werk, angst / PTSS, dus ik wil voor mijn bijnieren zorgen. moncler sale

moncler outlet sale Bob 16 september 2016 20:35:52 uur moncler outlet sale

Ja, Zach je dood gelijk. Helaas zijn de ontwikkelingen in de graantechnologie de afgelopen 50 jaar veranderd in de manier waarop granen worden verbouwd. Wat in Bijbelse dagen per acre werd geteeld, was verreweg een mindere opbrengst; vandaag tarwe per acre overtreft veel wat de opbrengst gebruik monlcer donsjacks te zijn! Dus wat betekent dit? goedkope moncler jassen Nou, een stuk brood in Bijbelse tijden zou je veel langer nodig hebben om te eten en te verteren. Helaas is zelfs volnerfbrood tegenwoordig niets meer dan eenvoudige koolhydraten ‘, dat wordt snel omgezet in suiker en je voelt je meer hongerig. Dit geldt over de hele linie voor alle granen, tarwe, gerst, haver, rijst. zie dat de opbrengst per hectare plus menselijke consumptie in de afgelopen 50 jaar omhoog is gegaan, samen met obesitas, zonder het GGO-debat te raken en gewassen klaar te maken, zoals Duits bier dat bijvoorbeeld wordt geregen met Roundup.

moncler jas sale Raichel Williamson 09 april 2015 14:13:33 uur moncler jas sale

OK dus ik keek en luisterde en ik probeerde een koolhydraatarm dieet, geen suikerdieet. Heb diabetes type 2. Suikerwaarden gingen van 17 20 naar 5 9 in een week. Dit is nu mijn 4e week op het dieet en mijn huidige 7-daagse meting is niet meer dan 10 ooit en heeft een gemiddelde van 7,1. Verbazingwekkend. Hier is wat ik deed. Ik knip VOLLEDIG brood, pasta, rijst, aardappelen en suiker. goedkope moncler at vrijwel alles met inbegrip van pure dubbele crme, roomboter, olijfolie, volschone kaas (dubbele Brie). Ik voel me geweldig. Kan meer werken en is gelukkiger.

Moncler Outlet moncler jassen Ik deed hetzelfde. moncler jassen

Van het lezen van Taubes, Rosedale, Harcombe et al.

Doelpunten waren NUL koolhydraten, GEEN korrels van welke soort of kleur dan ook, gematigd eiwit, voornamelijk vis en rundvlees en onbeperkt verzadigd vet. Mijn paddenstoelen zijn verdronken in een zee van BOTER. Melk in koffie vervangen met CREAM. Aten veel selderij en tomaten bedekt met natuurlijke zout, kaneel, kurkuma en hete specerijen.

moncler dames Resultaat: meer dan 12 maanden verloren rond de 30 kg, HbA1c daalde naar ‘5,6’ en mijn bloeddruk daalde laag genoeg om de medicijnen te verwijderen moncler dames.


ページTOPへ